Bezoek de sterrenwacht met een groep

De sterrenwacht bezoeken samen met je vrienden, familie of collega’s voor een gezellig, educatief uitje? Dat kan! Groepen kunnen ons tijdens maar ook buiten de reguliere openingstijden bezoeken. U kunt rondleidingen volgen maar wij bieden ook speciale arrangementen aan voor o.a. bedrijfsuitjes en andere bijeenkomsten. Elke combinatie is mogelijk al dan niet met een hapje en een drankje. Voor elke groep kunnen wij een passend arrangement maken. Voor elk budget is er wel een programma.

Groepen kunnen ons ook buiten openingstijd bezoeken. 24/7, 7 dagen in de week. Bezoek de sterrenwacht met een groep! Informeer naar de mogelijkheden.

U kunt hieronder een reservering maken voor uw bezoek. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Bellen of mailen mag ook: 0541-229700 / info@sterrenwachtcosmos.nl. Gewoon langkomen om het één en ander te bespreken is ook altijd mogelijk. 

TIP: druk op de WhatsApp button hieronder aan de pagina en geef je vragen door. Onze medewerker zal dan snel reageren. 

Culinair genieten van een heerlijke lunch of dinerbuffet is ook mogelijk! Meer hierover weten?

We houden het graag donker.
Bij de sterrenwacht hoort donkerte. Dat is wat we zijn en wat we uitstralen. In en om Cosmos is het daarom tijdens het waarnemen van de sterrenhemel extra donker omdat overbodige verlichting uitgaat. Het kan zijn dat het licht in een aantal zalen ook uitgaat of gedempt wordt. Dim de lichten van uw auto bij aankomst en vertrek. Foto’s maken mag, maar gebruik geen flits in de donkere ruimtes en tijdens het waarnemen.

Lees  hier ons lichtplan.

U kunt hieronder een reservering maken voor uw bezoek. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Bellen of mailen mag ook: 0541-229700 / info@sterrenwachtcosmos.nl . Gewoon langkomen om het één en ander te bespreken is ook altijd mogelijk.

TIP: druk op de WhatsApp button hieronder en geef je vragen door. Onze medewerker zal dan snel reageren.

Laat dit veld blanco
Print Friendly, PDF & Email